Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wenger weet dat ik gefrustreerd ben, ik wil spelen, spelen, spelen!'

Laatste update:

"De komende dagen ga ik met de club praten om te weten wat de plannen met mij zijn. Inter? Ik ga niet voor mijn beurt praten, want ik wil eerst weten hoe Arsenal over de situatie denkt. Er is nog geen besluit genomen", zegt Podolski in gesprek met de Poolse krant Super Express. "Ik wil gewoon spelen, spelen, spelen! Als ik twintig was geweest, had ik nog wel even kunnen wachten. Maar ik ben 29!"

"Wat kan ik nog meer doen? In de Champions League scoorde ik twee keer, maar zat ik het duel erna weer gewoon op de bank. Ik weet niet wat ik nog meer kan laten zien. Of Wenger weet dat ik gefrustreerd ben? Hij is niet blind, en hij ziet ook hoe hard ik werk, maar de resultaten tellen", aldus Podolski. Er wordt gesuggereerd dat hij zelf al akkoord is met Inter en dat alleen de clubs nog overeenstemming moeten bereiken.

Wenger heeft geen boodschap aan alle geruchten en zegt in de Engelse media dat hij Podolski niet kwijt wil: "Er was ook een gerucht dat ik 78 miljoen zou hebben geboden op Edinson Cavani en iedere dag lees ik wel wat anders, dus ik neem dat niet zo serieus. Bij iedere club zijn er spelers die niet spelen en ontevreden zijn. Pas als spelers niet spelen en tevreden zij, heb je een probleem. Podolski gaat heus wel spelen, hoor."

Denk jij dat Lukas Podolski naar Internazionale gaat?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties