Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wens Robben na dertien jaar in vervulling: 'Ik wil scoren tegen PSV'

Laatste update:

"Ik kijk er ontzettend naar uit", blikt de Nederlander vooruit in gesprek met de NOS. "Ik kijk op dit moment uit naar elke wedstrijd, maar tegen PSV is het extra bijzonder. Dit is mijn dertiende jaar waarin ik bij een buitenlandse club in de Champions League speel en ik heb nog nooit een Nederlandse club getroffen. Het zou heel leuk zijn om een doelpunt te maken en dat we vervolgens ook nog winnen."

Robben moest zich eerder deze maand afmelden voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk. Hij benadrukt die beslissing zelf te hebben genomen; naar eigen zeggen kon Robben niet anders. "Op dat moment was Oranje het allerbelangrijkste voor me. Ik was tot alles in staat, ik wilde zelfs met verdoving spelen, maar het ging gewoon niet", geeft de 88-voudig international aan.

-
Zie je Arjen Robben scoren tegen PSV?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
1
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
8
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
10
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
1
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties