Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Werder Bremen koopt 'FC-Star' en vergeet topscorer van sc Heerenveen

Laatste update:

De boulevardkrant omschrijft de Nigeriaans international als een FC-Star!, want in Keulen scoorde Ujah 35 keer in 95 competitiewedstrijden. Hij kwam eerder uit voor FSV Mainz, Lilleström SK en de Warri Wolves in zijn vaderland. Ujah is bij Werder de opvolger van Davie Selke, die voor acht miljoen euro naar RassenBallsport Leipzig vertrekt.

Ujah staat vooral bekend als de speler die een doelpunt vierde met een levende bok, de mascotte van Köln. Op social media bood Ujah later zijn excuses aan. Werder is overigens niet meer in de markt voor Mark Uth van sc Heerenveen: "Die naam kun je doorstrepen", zegt sportief directeur Rouven Schröder. Of Charlison Benschop nog wel in beeld is, is niet bekend.

Wie is een betere spits volgens jou?

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
5
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties