Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wereldgoal Correa beslist topper in voordeel van Atlético Madrid

Laatste update:

Valencia wist in zijn laatste drie ontmoetingen met Atlético in de competitie niet te scoren en bleef dus ook dit keer droogstaan. De thuisploeg had in de eerste helft een licht overwicht, maar kwam niet tot veel kansen. Saúl Níguez dwong Neto met een afstandsschot tot ingrijpen en de doelman had ook een antwoord op een kopbal van Diego Costa bij een hoekschop. Atlético moest voor rust overigens al een wissel doorvoeren, want Stefan Savic moest zich vanwege een blessure laten vervangen door José Giménez.

WOOOWWW!?? Deze goal van Angel Correa moet je zien!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 4 februari 2018

Daar bleef het niet bij, want kort na de pauze moest ook Diego Godín noodgedwongen worden afgelost door Juanfran. Trainer Diego Simeone had weer wat te lachen toen het na een klein uur spelen 1-0 werd: Atlético voetbalde een uitstekende aanval in elkaar en Ángel Correa was daar het eindstation van. De Argentijn hamerde de bal vanaf een meter of achttien in de korte kruising. Atléti dacht na 65 minuten even op 2-0 te komen, maar een doelpunt werd vanwege een duwfout van Giménez afgekeurd.

In het laatste kwart werden er nog diverse kansen gecreëerd in de hoofdstad: Antoine Griezmann werd afgestopt door Ruben Vezo, Neto keerde een laag schot van Correa en Carlos Soler mikte over. Het bleef bij 1-0 en zodoende kroonde Correa zich met zijn werelddoelpunt tot de man van de wedstrijd. Atlético kan zich nu richten op de uitwedstrijd tegen Málaga van volgende week zaterdag en daarna staat de confrontatie in de Europa League met FC Kopenhagen op het programma.

-
Een terechte zege voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
69
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties