Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wereldgoal Pogba vormt hoogtepunt bij terugkeer doeltreffende Van Persie

Laatste update:

Op papier kregen de supporters op Old Trafford een fraai affiche voorgeschoteld, maar in de praktijk kwam daar in het eerste halfuur weinig van terecht. Advocaat had zijn verdediging goed neergezet en daar wist United zich aanvankelijk geen raad mee. Veel verder dan een wanhoopspoging van Pogba kwam de ploeg van José Mourinho niet in het eerste helafuur. Aan beide zijden werd wel een begin gemaakt met het creëren van kansen, maar in de afrondende fases was het veldspel technisch niet goed genoeg. Het was dan ook niet verrassend dat strafschoppen uitkomst moest bieden.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Simon Kjaer haalde Juan Mata neer en Benoit Bastien wees naar de stip. Pogba verzilverde de buitenkans feilloos met een schot in de linkerhoek. Even later volgde strafschop nummer twee: ditmaal beging Sener Ozbayrakli een overtreding op Anthony Martial. De landgenoot van Pogba ging zelf achter de bal staan en koos met succes voor dezelfde hoek. Het slotakkoord van de eerste helft was weer aan Pogba, die met een prachtige uithaal voor de 3-0 zorgde. Wayne Rooney reageerde attent op slordig balverlies van Fenerbahçe en speelde Jesse Lingard aan, die Pogba bediende. Een heerlijk schot in de kruising was het eindresultaat.

United haalde de voet na rust niet van het gaspedaal en kwam gauw op 4-0. Lingard kreeg te veel tijd en ruimte aan de rand van het strafschopgebied en liet Volkan Demirel kansloos met een doeltreffende uithaal. De assist was van Rooney: opnieuw een welkome opsteker voor de geplaagde veteraan. In minuut 66 maakte Memphis Depay zijn entree als vervanger van Lingard en even later viel ook Timothy Fosu-Mensah in. Depay viel op met enkele goede acties, maar veranderde niets meer aan de stand. Landgenoot Van Persie deed dat wel. De spits kwam goed voor zijn man en rondde een voorzet van Emmanuel Emenike af.

-
Wordt Manchester United groepswinnaar?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties