Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldgoal Strand Larsen bezorgt Groningen zege in extremis

Laatste update:

Bij FC Groningen was er een basisplek voor Michael de Leeuw, die als eerste spits uit de voorbereiding is gekomen. De van FC Emmen overgekomen aanvaller kreeg daarmee van Buijs de voorkeur boven Romano Postema en Strand Larsen. Daarnaast maakte doelman Peter Leeuwenburgh zijn officiële debuut namens de bezoekers, net als Neraysho Kasanwirjo en Cyril Ngonge. Bij Cambuur werd de spitspositie ingevuld door Sam Hendriks, die daarmee onder meer Tom Boere achter zich houdt voorlopig. Trainer Henk de Jong hield zijn kampioenselftal van afgelopen seizoen verder nagenoeg intact.

In een weinig verheffende eerste helft had Groningen een licht veldoverwicht. De ploeg van Buijs kreeg het initiatief van Cambuur, zonder tot al te grote kansen te komen. Een schot van Tomás Suslov kon worden gepakt door Sonny Stevens en ook een poging van De Leeuw trof geen doel. Na ruim een half uur spelen werd de ban wel gebroken door de bezoekers. Na een indraaiende hoekschop van Suslov genoot El Messaoudi alle vrijheid om in het achterveld raak te koppen. Hendriks probeerde de bal met een uiterste krachtsinspanning van de lijn te halen, maar slaagde daar niet in.

Na de pauze viel er aanzienlijk meer te genieten. Van het veldoverwicht van Groningen uit de eerste helft was weinig over en ook Cambuur trok brutaal ten aanval. Na tien minuten spelen in de tweede helft leek Issa Kallon de stand gelijk te trekken. De buitenspeler kwam vanaf de linkerkant naar binnen en zocht de rechterbovenhoek, maar vond Leeuwenburgh op zijn weg met een schitterende redding. De Jong gunde Boere niet veel later zijn debuut en kwam tien minuten later op gelijke hoogte. Na goed voorbereidend werk van de eveneens ingevallen Jamie Jacobs was het een koud kunstje voor Maulun om de bal van dichtbij binnen te schuiven: 1-1.

Toen het duel vervolgens leek af te stevenen op een gelijkspel, ging Groningen er alsnog met de volle buit vandoor. Na een opportunistische lange bal kwam het leer voor de voeten van Strand Larsen. De invaller had in eerste instantie moeite om te controleren, maar kwam vervolgens in een uitzichtloze situatie met een schitterende omhaal in de rechterbovenhoek. Stevens had geen antwoord op het kunststukje en moest zodoende diep in blessuretijd buigen.

-

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
2
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
17
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
21
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties