Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldgoal van Domagoj Vida vormt hoogtepunt bij vierklapper Besiktas

Laatste update:

Besiktas - Büyüksehir Belediye Erzurumspor 4-0
Alle doelpunten van Besiktas vielen in de tweede helft. Twaalf minuten na de pauze beging Ömer Sismanoglu in het strafschopgebied een overtreding op Necip Uysal, waardoor Besiktas mocht aanleggen vanaf elf meter. Vincent Aboubakar, die in zijn voorgaande zes officiële optredens (vier voor Besiktas, twee voor Kameroen) ook al trefzeker was, koos met succes voor een laag schot in de rechterhoek. Het werd vervolgens 2-0 via een rappe counter. Bernard Mensah werd van achteruit gelanceerd, stoomde samen met Georges-Kevin N'Koudou richting het doel en stelde zijn ploeggenoot in staat om te scoren.

Hoe vaker je deze sprong ziet, hoe knapper hij wordt ?? Ruime overwinning voor Besiktas ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 20 december 2020

De 3-0 van Besiktas was het hoogtepunt van de wedstrijd. Na een indraaiende voorzet van Rachid Ghezzal vanaf de rechterflank sprintte Domagoj Vida naar de eerste paal, om vervolgens hoog op te springen en vanuit de lucht achter het standbeen af te ronden. Aboubakar bepaalde de eindstand met een laag schot dat onder doelman Fabien Farnolle verdween. Bij Erzurumspor stond Mitchell Donald negentig minuten op het veld; Besiktas kon niet beschikken over de geblesseerde Jeremain Lens. Erzurumspor staat met negen punten onderaan in de Süper Lig. Denizlispor en Ankaragücü hebben evenveel punten, maar nog wel een duel tegoed.

Denizlispor - Alanyaspor 1-0
Alanyaspor staat weliswaar bovenaan in de Süper Lig, maar heeft inmiddels drie van de laatste vier wedstrijden verloren. Tegen Denizlispor, nota bene de hekkensluiter voorafgaand aan het onderlinge duel, ging het mis door een vroege tegentreffer. Doelman Marafona van Alanyaspor grabbelde na een lage voorzet vanaf de rechterflank, waardoor Hugo Rodallega van dichtbij probleemloos kon afronden. Twintig minuten voor tijd kreeg Radoslaw Murawski zijn tweede gele kaart toen de middenvelder op de hak van een tegenstander stond, maar met tien man trok Denizlispor de verrassende overwinning over de streep.

Wordt Besiktas dit seizoen kampioen van Turkije, denk je?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
4
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties