Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wereldgoal van Willian niet genoeg voor Brazilië na fraaie assist Arias

Laatste update:

Een bemoedigende eerste helft kende een teleurstellend slot voor Colombia. Een absolute wereldgoal van Willian zorgde in de blessuretijd van het eerste bedrijf voor de Braziliaanse voorsprong: Neymar legde de bal knap terug en Willian volleerde onhoudbaar in de kruising. In die fase leek Colombia juist beter in de wedstrijd te komen, na een sterk begin van Brazilië. De eerste goede mogelijkheden om de score te openen waren voor Colombia: zo mikte Juan Cuadrado naast het doel met een afstandsschot en werd doelman Alisson tot een redding gedwongen na een poging van James Rodríguez vanuit een lastige hoek.

Na een klein halfuur liet Neymar zich gelden met een fraaie actie. Hij vond uiteindelijk Firmino, wiens schot een prooi was voor de gestrekte David Ospina. Colombia oogde zelf dreigend, maar Rodríguez en Falcao speelden voor rust slechts een bescheiden rol. Wellicht kwam het mede daardoor dat Brazilië zonder al te veel moeite overeind bleef, voordat de 0-1 viel. In de tweede helft was het alsnog raak voor Colombia. Santiago Arias stoomde op en leverde een uitstekende voorzet op Falcao, die de bal op waarde schatte en raak kopte.

Het doelpunt gaf Colombia vertrouwen en de ploeg aasde op meer. Toch waren kansen schaars en nam het tempo uiteindelijk weer af, toen de bal voornamelijk op het middenveld werd rondgespeeld. Brazilië had niet de noodzaak om het duel te winnen en speelde niet indrukwekkend in de tweede helft, maar Colombia slaagde er niet in om daarvan te profiteren. Daardoor bedraagt de voorsprong op Uruguay twee punten en kan Colombia woensdag worden ingehaald, als de nummer drie op bezoek gaat bij Paraguay.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
50
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties