Wereldredding Handanovic voorkomt zege De Roon op Inter

Inter verloor vorige week teleurstellend op eigen veld met 0-1 van Sassuolo en wilde zich revancheren voor de misstap. Na twee goede mogelijkheden voor Boukary Dramé en Jasmin Kurtic viel het openingsdoelpunt alsnog. Jeison Murillo werkte de bal achter zijn eigen keeper; 1-0. De verdediger was vorige week met een veroorzaakte strafschop ook al de schlemiel tegen Sassuolo. Rafael Toloi maakte er nog voor rust 1-1 van. De verdediger werkte een voorzet van Mauro Icardi eveneens achter zijn eigen doelman.

Na rust vielen er geen doelpunten meer en dat was met name de verdienste van Handanovic. De doelman had in de tweede helft een geweldige redding met zijn voeten in huis, waarmee hij een doelpunt van Luca Cigarini voorkwam. Door de remise is de ploeg van Mancini, veertig punten, niet de nieuwe koploper van de Serie A. Koploper Napoli heeft 41 punten en komt vanavond nog in actie tegen Sassuolo. Juventus (39) en Fiorentina (38) kunnen Inter passeren.

Denk jij dat Internazionale kampioen van Italië wordt?