Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Werkelijke reden voor afwezigheid Messi is bekend: nierproblemen

Laatste update:

Van een operatie spreekt Barcelona niet, maar de club meldt wel dat Messi maandag en dinsdag medisch onderzocht wordt. Woensdag, de dag dat Barcelona in de Copa del Rey tegen Valencia speelt, sluit de Argentijn weer aan bij de groep. Barcelona won het eerste bekerduel met 7-0 van Valencia, dus het is voor de Spaanse grootmacht niet nodig om risico te nemen met Messi.

Mocht het alsnog van een operatie komen, dan is dat volgens Sport geen gecompliceerde ingreep: Messi zal nog dezelfde dag het ziekenhuis mogen verlaten. De superster van Barcelona moest de halve finale van het WK voor clubs in december al laten schieten vanwege nierstenen. Zondag, als Barcelona tegen Celta de Vigo speelt, is de aanvaller sowieso weer inzetbaar.

-

Meer nieuws

Bert van Marwijk wil nog niet met pensioen en gaat oude liefde helpen
0
Manchester United moet mogelijk vrezen voor uitsluiting Europa League-deelname
5
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16
Betaald voetbalclubs stemmen unaniem in: kunstgras verdwijnt snel uit Eredivisie
10
Noa Lang scoort ongekende cijfers met populair nummer '7K op je feestje'
4
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties