Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wervelende Robben wil revanche: 'Ik verwacht een geweldige finale'

Laatste update:

"Het is geweldig om een grote club als Dortmund te treffen in de eindstrijd. Ik verwacht een grootse finale, het type wedstrijd waarnaar je echt verlangt. We hebben er zin in, vooral na onze recente nederlaag tegen ze", zegt Robben. Afgelopen weekend verloor Bayern in eigen huis met 0-3 in de competitie van Die Schwarz-Gelben. Ondanks de reeds veroverde titel voelde dat als een vervelende tik.

"Ze versloegen ons met 0-3, nadat wij hen eerder in het seizoen met die uitslag pakten. Ik zie er nu echt weer naar uit", geeft Robben gretig aan. Mocht de Bedummer erin slagen de finale van de Duitse beker te winnen, dan wordt dat alweer zijn tiende prijs in dienst van Bayern. Hij won tot nu toe drie landstitels, twee bekers, twee Duitse Super Cups, de Champions League en de Europese Super Cup. Hij is ook nog verwikkeld in de jacht op een nieuwe Champions League-titel.

-
Wie wint dit seizoen de Duitse beker?

Meer nieuws

Ontslagen Xavi laat bedrag van 8,5 miljoen vrijwillig schieten bij FC Barcelona
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
8
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
24
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties