Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder: 'Als ze ons benaderen, sta ik er positief in'

Laatste update:

Sneijder stopte eerder dit jaar met voetballen en even leek het erop dat hij zijn rentree nog ging maken. Nadat Arjen Robben besloot terug te keren bij FC Groningen, hoopten de supporters van FC Utrecht dat ook Sneijder terug zou keren op de Nederlandse velden. "Ik had zeker nog mee kunnen lopen", aldus de oud-middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale. Tot een rentree van Sneijder in de Eredivisie kwam het uiteindelijk niet. "Ik had er geen energie meer voor."

De oud-middenvelder wil het trainersvak in. Hij heeft zich ingeschreven voor de versnelde trainerscursus en doet een open sollicitatie: "En Utrecht mag me altijd bellen. Een mooie club, met veel ambitie. En het blijft mijn stad", vertelt Sneijder, die wel op een serieuze rol hoopt. "Als ik me ergens bij aansluit, dan wil ik wel iets te zeggen hebben. Ik moet niet het gevoel hebben dat ik het vijfde wiel aan de wagen ben."

Daar hij nog niet over de juiste trainerspapieren beschikt, kan Sneijder nog niet als eindverantwoordelijke aan de slag bij een club. Om die reden werd hij in de wandelgangen gezien als potentiële assistent van Van Bommel. "Ik ken Mark al zowat de helft van mijn leven. En ik heb altijd fantastisch met hem samengewerkt", gaat Sneijder in op de in de media genoemde constructie. "Laat ik het zo zeggen: als ze ons vanuit Utrecht benaderen, sta ik er in elk geval positief in." Bij FC Utrecht is René Hake na het vertrek van Van den Brom tot aan het einde van het seizoen aangesteld als hoofdtrainer.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
17
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
23
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties