Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder bevestigt ambitie: 'Ajax mag mij benaderen'

Laatste update:

"Ben ik gepolst? Niet echt, niet direct", reageert Sneijder op de vraag van Humberto Tan, voorafgaand aan de Champions League-wedstrijden die hij analyseert in de studio. "Maar ik zou er wel voor openstaan." Sneijder zou echter wel ondersteuning willen hebben. "Ajax is een groot bedrijf, maar misschien wel als uithangbord." De voormalig middenvelder is goed te spreken over het werk dat zijn voorgangers heeft verricht. "Als je kijkt wat Ajax in de afgelopen vijf jaar bereikt heeft, Marc is daar verantwoordelijk voor geweest."

Meer: Derksen ziet Sneijder grote fout begaan: ‘Hierdoor neemt Ajax hem niet’

Derksen: 'Ik denk dat Sneijder de ambitie heeft om Overmars op te volgen'

Vrijdag viel de naam van Wesley Sneijder als mogelijke nieuwe directeur van Ajax bij VI Vandaag.Lees artikel

"Die heeft ook dingen voor elkaar gekregen omdat hij uit het voetbal komt. Dan gaan de deuren makkelijker open, dat is gewoon zo. Misschien zou ik dat wel in die rol willen, maar dan wel met iemand naast me die mij in het bedrijfsleven omhoog zou helpen", aldus Sneijder. "Je kunt het niet alleen. Je hebt iemand nodig die naast je zit en met wie je kunt sparren. Maar ze hoeven mij niets uit te leggen over het voetbaltechnische gedeelte en de zaken daaromheen."

Sneijder stopte in november vorig jaar met de trainerscursus van de KNVB. "Ik zie mezelf meer als een manager dan een echte veldtrainer", zei hij destijds. Een managementfunctie is inderdaad wat hij nu ambieert. "Ik heb het in het verleden ook geprobeerd bij FC Den Bosch. Dat is uiteindelijk niet gelukt. Ik heb veel geprobeerd, ook het trainerschap en het zaakwaarnemerschap, maar ik denk uiteindelijk dat ik deze richting op wil. Dus ze mogen mij benaderen."

Sneijder hoeft bij een eventuele terugkeer in Amsterdam niet te rekenen op een warm welkom van de hele achterban. De F-Side verklaarde hem in de zomer van 2020 tot 'persona non grata', omdat hij zich na zijn loopbaan veelvuldig associeerde met FC Utrecht, de club uit zijn geboortestad. Sneijder leek zich er niets van aan te trekken en plaatste op Instagram een video waarin hij reed langs de Johan Cruijff ArenA, terwijl hij het nummer Utereg me stadje van Herman Berkien meezong. Daarmee gooide hij nog meer olie op het vuur.

Meer nieuws

Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: 'Ik denk dat hij beter bij Ajax past'
3
'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
4
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
26
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
5
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
6
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties