Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder doet onthulling over gevoerde gesprekken met Ajax

Laatste update:

Wanneer presentator Wilfred Genee aan Sneijder vraagt waarom hij niet in aanmerking komt voor de technische leiding van Ajax, klapt de voormalig middenvelder uit de school. "We hebben wel gesprekken gehad daarover, maar dat werd in één keer stopgezet. Daarna heb ik niets meer vernomen. Dat waren interne gesprekken, met wie dat was doet er niet toe. Als een boek eenmaal gesloten is, blijft het voor mij ook dicht", aldus Sneijder, die aangeeft zich te richten op andere plannen.

Sneijder voelt zich niet gepasseerd nu Ajax niets meer heeft laten horen. "Blijkbaar is dat de werkwijze, maar het is ook niet belangrijk. Ik ga geen mensen afvallen." Sneijder geeft verder ook aan hoe de gesprekken tot stand zijn gekomen. "Ik heb een brief gestuurd met wat mijn ideeën waren. Dat ging veel verder dan alleen mijn persoon. Het ging ook over mensen om me heen die ik mee kon nemen. Van de ene op de andere dag hoorde ik alleen niets meer."

Donderdag zei Fortuna Sittard-eigenaar Atilla Aytekin in gesprek met Voetbal International dat Sneijder de juiste man is voor zijn grootschalige voetbalproject. De oud-Ajacied moet een van de drijvende krachten woorden achter een groot consortium. "Wesley is nog enthousiaster over onze plannen", zei Aytekin. "Het is een heel mooi project waar we heel serieus mee bezig zijn, geen luchtfietserij, dat zien mensen. Wesley ook. Op onze beurt zijn wij heel enthousiast over hem. Je hebt altijd een bepaald beeld vanuit de media. Maar als je rustig met iemand zit, zie je inzichten en capaciteiten veel reëler en rationeler naar voren komen."

Is het logisch dat Ajax gesprekken heeft gevoerd met Wesley Sneijder?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties