Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder keert definitief niet terug in het profvoetbal

Laatste update:

Het leek er begin juli even op dat Sneijder zou werken aan een terugkeer in het profvoetbal. Supporters van FC Utrecht verrasten hem met gezang en vuurwerk bij amateurclub DHSC, boden hem een shirt met het rugnummer 10 aan en vroegen hem 'nog een jaar te vlammen in zijn stadsie'. Sneijder zou de wens hebben gehad om nog voor de club uit zijn geboortestad uit te komen en er werden de afgelopen tijd verkennende gesprekken gevoerd tussen de clubleiding en de recordinternational.

Gert Kruys zet streep door terugkeer Wesley Sneijder in Eredivisie

DHSC-trainer Gert Kruys liet donderdagavond al weten dat hij de kans klein achtte dat Wesley Sneijder nog zou terugkeren in het profvoetbal.Lees artikel

Sneijder verscheen eind vorige maand voor het eerst op het trainingsveld bij DHSC, wat de eerste stap moest vormen richting een eventuele rentree. De oud-middenvelder heeft nu echter de knoop doorgehakt en besloten om definitief een punt achter zijn actieve loopbaan te zetten. Hij zal nog zo nu en dan op het trainingsveld bij DHSC verschijnen, maar gaat ook bij de amateurclub niet in het eerste elftal voetballen.

"Ik begrijp het wel. Het zou een hele uitdaging voor hem zijn geworden om fit genoeg te worden en weer op dit niveau te spelen. Zeker nu, want er staat een aardige selectie inmiddels. Het was leuk geweest, maar ik respecteer zijn besluit", zegt Frans van Seumeren, voorzitter van FC Utrecht, tegenover het Algemeen Dagblad. Diens collega Hans Berrens van DHSC zegt nooit echt te hebben geloofd in een rentree van Sneijder bij zijn amateurclub of FC Utrecht.

"Dat verhaal is groot gemaakt nadat die supporters van FC Utrecht hem toe kwamen zingen op de training. Daar is Wes gevoelig voor en toen is het sprookje leven ingeblazen. Maar persoonlijk heb ik er nooit rekening mee gehouden. Wesley blijft actief voor onze club in de technische staf en als financieel ondersteuner. Daar zijn wij al heel blij mee", benadrukt de voorzitter van DHSC. Sneijder, die in 2018 bij Al Gharafa zijn laatste wedstrijd als profvoetballer speelde en in augustus 2019 al een punt achter zijn loopbaan zette, komt nog eenmaal in actie, als volgend jaar op 9 juli zijn uitgestelde afscheidswedstrijd in De Galgenwaard op het programma staat. "Reken erop dat Wesley blijft trainen om die wedstrijd goed voor de dag te komen", zegt zaakwaarnemer Guido Albers.

Logisch besluit?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
0
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
38
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties