Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder komt met eerste reactie op ruzie met F-Side: 'Schandalig'

Laatste update:

"Ook is meneer ineens FC Utreg-fan, doet popie jopie in de Galgenwaard, hangt allerlei prullaria op van zijn successen in zijn carrière behalve die van Ajax. Dat mag namelijk niet van de Utregse tyfuslijers die op de Bunnikside week in week uit zitten te janken dat er twee vlaggen in al die jaren van hun gestolen zijn en daar nog steeds niet overheen zijn. Is 'ie al vergeten dat 'ie in de jaren dat ie bij ons speelde vaak bedreigd is door deze Utregters, ook zijn familie was niet veilig?", schreef de F-Side in een statement. Dat Sneijder zijn afscheidswedstrijd in De Galgenwaard gaat spelen, word tevens niet gewaardeerd door de harde kern van Ajax.

Wesley Sneijder gooit olie op het vuur met provocerende video

"Hij heeft er nog nooit gespeeld. Heeft lak aan de club die hem de kansen en opleiding heeft gegeven! Heeft schijt aan de supporters die hem in het begin van zijn loopbaan gesteund hebben! Kortom hij slaat het begin van zijn succes over! Als klap op de vuurpijl, schreeuwt hij voor de bekerwedstrijd tegen Ajax: 'We gaan ze sloooopuhhh, UUUUUtreg!' Deze bovenstaande feiten, maken jou nou tot een persona non grata boven de N201", zo viel er te lezen. Sneijder reageerde met een video, waarop te zien was dat hij langs de Johan Cruijff ArenA rijdt en het nummer Utereg me stadje van Herman Berkien meezingt.

"Dat stukje dat op Instagram kwam, was schandalig", verwijst Sneijder naar het statement dat de F-Side via het sociale medium publiceerde. Bij een foto van de oud-middenvelder, die een zwart balkje voor de ogen heeft gekregen, is 'valse hond' geschreven. "Daar heb ik met een knipoog op gereageerd. De echte supporters weten hoe het zit. Het was uit zijn verband gerukt, het was nergens op gebaseerd. Schandalig." Sneijder maakt tegelijkertijd duidelijk dat het hoofdstuk wat hem betreft afgesloten is.

Er wordt gewezen op het feit dat er in de biografie Sneijder, die geschreven is door Kees Jansman, een 'heel dankbaar stuk' richting Ajax staat. "Zo is het ook en dat is niet een pagina die we daarna even snel hebben toegevoegd." Jansma voegt toe dat Sneijder altijd heeft gezegd dat Utrecht zijn stad is, maar Ajax zijn club. "Daar is niks mis mee, daar is hij geboren en getogen."

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
3
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
7
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
22
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties