Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wesley Sneijder moet stoppen met voetballen of terugkeren bij Ajax'

Laatste update:

De afgelopen week kon er op onze frontpage gestemd worden op de poll: Wesley Sneijder heeft een aflopend contract bij OGC Nice (met een optie op een tweede jaar) en komt weinig aan spelen toe. Wat moet hij na dit seizoen doen? Van de 19809 stemmers stelt liefst 45% dat de middenvelder na zijn avontuur in de Allianz Riviera een punt moet zetten achter zijn loopbaan.

Verder is 34% van de stemmers van mening dat de recordinternational van het Nederlands elftal er goed aan zou doen terug te keren bij Ajax. Hij sprak nadat zijn contract ontbonden werd bij Galatasaray al met de Amsterdamse clubleiding, maar koos er toen uiteindelijk voor een contract te tekenen bij Nice. Sneijder stroomde door uit de jeugdopleiding van Ajax en speelde tot 2007 in de Eredivisie 126 wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 43 doelpunten en 35 assists.

Slechts 11% van de stemmers ziet Sneijder graag bij Nice blijven of hem naar een andere club in een Europese topcompetitie vertrekken, terwijl tot slot eenzelfde percentage stemmers voor iets anders zou opteren. Voorlopig moet de vedette eerst bij Nice weer terugkeren op het gewenste niveau. "Sneijder is niet fit" zei trainer Lucien Favre onlangs. "Hij begon pas laat met de voorbereiding. Daarna had hij een blessure. Nu spelen we 4-4-2 en het is voor hem lastig daarin een plek te verwerven. We spelen in een ander systeem",

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties