Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder roept KNVB op tot sancties na racismerel

Laatste update:

"Vergeet niet je paspoort en extra sloten voor je fiets mee te nemen." Het JO17-2 elftal plaatste naast het logo van de eigen vereniging ook nog eens de Marokkaanse vlag. PVCV betreurt de gang van zaken. "Wij als PVCV distantiëren ons van de uitlatingen door deze individuen. Dit heeft niets met PVCV te maken en wij veroordelen dit soort uitlatingen dan ook ten zeerste. Er is vanuit ons bestuur ook contact met DHSC om dit probleem in de kern aan te pakken. Excuses hiervoor", gaat de club door het stof.

PVCV heeft DHSC ook een e-mail gestuurd met excuses over het incident en Sneijder veroordeelt het incident. "Racisme moet hard aangepakt worden. Wat nou als wij als DHSC zelf gereageerd zouden hebben? Het antwoord kan ik wel invullen", benadrukt de voormalig Oranje-international. "Dan hadden we een heel groot probleem gehad. Ik reken op sancties van de KNVB. Dit kunnen en mogen we niet accepteren noch tolereren."

PVCV JO17-2 heeft het bericht verwijderd en benadrukt nu dat het totaal niet de bedoeling was om racistisch over te komen. "Excuses naar iedereen die door deze post gekwetst is of zich gekwetst voelt. We hadden dit nooit mogen doen. We begrijpen dat we een enorme fout hebben gemaakt en zullen dit ook nooit meer doen." De KNVB onderzoekt het voorval. "Wij zijn pas geleden de campagne 'Ons voetbal is van iedereen' gestart om racisme en discriminatie in het voetbal tegen te gaan, dus we nemen dit ook erg serieus. We zijn hiervan op de hoogte en zullen hier zo snel mogelijk achteraangaan."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties