Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder sneert naar PSV: 'Hoe kun je van deze ploeg verliezen?'

Laatste update:

Al in de rust van de wedstrijd (3-0 tussenstand) ging Sneijder los over het elftal van Giovanni van Bronckhorst. "Volgens mij is Rangers twee keer in de zestien geweest. Er is één ploeg die wil voetballen vanavond en dat is Ajax", aldus Sneijder, die zich afvroeg hoe PSV van de Schotse topclub verloren heeft. "Die krabben zich nu ook achter de oren. Dat is ook de ergernis die ik in Eindhoven had. Hoe kun je van deze ploeg verloren hebben?" Collega Theo Janssen denkt het antwoord op die vraag te weten: "Door niet te voetballen."

Vooraf hoopte Van Bronckhorst nog op eerherstel, daar Rangers afgelopen weekend met 4-0 verloor in de Old Firm tegen aartsrivaal Celtic. "Het belangrijkste is nu deze eerste wedstrijd in de groep. We staan na 12 jaar weer in de Champions League en dat is een geweldig moment voor de spelers, fans en iedereen bij de club. Voor veel jongens is dit het eerste duel op dit niveau. We zijn blij dat we er zijn, maar moeten ook presteren in deze zware groep. Dat begint vanavond met Ajax."

Ook sprak Van Bronckhorst vol lof over Calvin Bassey, die hij deze zomer zag vertrekken naar Amsterdam. "Calvin is een vrij complete voetballer, anders word je niet voor zoveel geld verkocht. We weten wat hij goed kan en wat zijn aandachtspunten zijn, maar alles bij elkaar is hij gewoon een hele goede voetballer." Bassey werd woensdagavond nauwelijks getest door de aanvallers van Rangers. RTL 7 presentator Humberto Tan deelde in de rust een opmerkelijk feitje: Rangers had de bal slechts één keer aangeraakt in het zestienmetergebied van Ajax.

Champions League
Ajax
4 - 0
Rangers

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
1
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
24
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties