Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder twijfelt: 'Zolang ik voetbal, ga ik het niet doen'

Laatste update:

"Aan de ene kant is het fantastisch, ik heb die ambitie zeker wel. Ik wil mijn trainerspapieren halen", vertelt Sneijder in gesprek met de NOS. "Maar zolang ik voetbal, ga ik die cursus niet doen. Ik zal eerst een keuze voor mezelf moeten maken en dan pas kan ik mij volledig richten op iets anders."

De versnelde trainerscursus van de KNVB is bedoeld voor profvoetballers met een grote staat van dienst in het Nederlandse voetbal. Rafael van der Vaart werd eveneens door de KNVB benaderd. "Hij staat er wel voor open, maar is natuurlijk al gestopt. Dat maakt het natuurlijk wel wat makkelijker allemaal", vervolgt Sneijder, die spoedig de knoop zal doorhakken. "Dat zal snel gebeuren."

Zonder een versnelde trainerscursus moeten voetballers anders de cursus TC1 volgen, dan een seizoen ervaring opdoen en vervolgens starten met de cursus Coach Betaald Voetbal (CBV). Ruud van Nistelrooy, André Ooijer en vele anderen mochten na het behalen van hun TC1 direct door voor hun hoogste diploma, terwijl Mark van Bommel na een half jaar TC1 door mocht met de cursus CBV. Clarence Seedorf kreeg zelfs een opleiding op maat in Brazilië.

Meer nieuws

Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
9
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
21
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties