Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wesley Sneijder vermoedt bod van PSV op aanvaller van Benfica

Laatste update:

Voorafgaand aan het duel wordt trainer Roger Schmidt van PSV gevraagd naar het opvallende gerucht. Hij wilde de belangstelling niet bevestigen of ontkennen. "We hebben interesse in goede spelers. Op dit moment heeft Benfica 35 à 38 spelers, die allemaal goed zijn. We hebben altijd interesse in veel goede spelers, maar op dit moment ben ik gefocust op mijn spelers vanavond, mijn basisspelers en reservespelers." Of er een bod is uitgebracht, laat Schmidt in het midden. "Ik wil voor deze wedstrijd niet praten over eventuele nieuwe spelers."

Sneijder is aanwezig in de studio van RTL7 als analist rondom de wedstrijd tussen Benfica en PSV in de laatste voorronde van de Champions League. Hij trekt zijn eigen conclusies uit het antwoord van Schmidt. "Aan zijn antwoord te zien, heeft er wel een bod plaatsgevonden, toch? Anders ontkracht hij het wel. Dan zegt hij wel 'nee'", vermoedt Sneijder. "We weten dat PSV een spits wil aantrekken. Misschien hebben ze even vervelend willen zijn richting Benfica en is dat de reden dat hij niet speelt, ik weet het niet." Sneijder sluit niet uit dat PSV vlak voor de wedstrijd 'even vervelend' wilde doen richting Benfica.

Waldschmidt, 25 jaar, is afkomstig uit Duitsland en werd vorig jaar voor vijftien miljoen euro overgenomen van SC Freiburg. Hij staat ook in de belangstelling van VfL Wolfsburg. Waldschmidt bleef negentig minuten op de bank in de twee wedstrijden tegen Spartak Moskou in de derde Champions League-voorronde, maar had wel een basisplaats én scoorde in de eerste twee competitiewedstrijden tegen Moreirense (1-2 zege) en Arouca (2-0 zege).

-

Meer nieuws

Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
6
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
39
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
12
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
13
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties