Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

West Bromwich legt ex-Ajacied met 'indrukwekkende statistieken' vast

Laatste update:

WBA bevestigt dinsdag via de officiële kanalen dat het Rosenberg heeft gecontracteerd. The Baggies claimen dat zij de Zweed voor de neus van diverse andere geïnteresseerden hebbe weggekaapt en zijn blij met hun aanwinst. De club looft het impressing goalscoring record van Rosenberg in de laatste jaren. Voor Malmö FF (52/8), Ajax (40/12), Werder (123/40) en Santander (33/9) deed hij het redelijk.

"Ik ben heel blij dat we Markus welkom kunnen heten bij de club", zegt hoofdtrainer Steve Clarke. "Hij is een ervaren spits, die in drie van Europa's topcompetities heeft gescoord en in de Europese toernooien. Hij is vastberaden zich te bewijzen in de Premier League. Markus zal de concurrentie voorin verhogen en hopelijk ook de spitsen die hier al zijn aansporen."

Meer nieuws

Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
152
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
12
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
1
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
'Ajax voorkomt vertrek naar Feyenoord en houdt toptalent binnenboord'
17
'Juventus is bereid 2 spelers te verkopen om komst Joshua Zirkzee te realiseren'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties