Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'West Ham heeft beet en betaalt 45 miljoen voor recordaanwinst'

Laatste update:

De berichten van de tabloid komen echter wel een dag na de geruchten dat West Ham de komst van Anderson uit het hoofd zou hebben gezet. De Engelsen lijken nu echter toch een doorbraak te hebben bereikt in de Italiaanse hoofdstad en betalen i Biancocelesti naar verluidt een bedrag dat om en nabij de 45 miljoen euro ligt voor de enkelvoudig Braziliaans international.

De 25-jarige middenvelder zou daarmee verreweg de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis worden. Dat record staat nu nog op naam van Issa Diop, die eerder in deze transferperiode voor 25 miljoen euro werd overgenomen van Toulouse. Met de komst van Anderson is West Ham mogelijk overigens nog niet klaar op de transfermarkt, aangezien de club de afgelopen dagen ook nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Borussia Dortmund-aanvaller Andriy Yarmolenko en Jack Wilshere, die transfervrij kan worden opgepikt bij Arsenal.

West Ham versterkte zich naast Diop deze zomer al met de voor acht miljoen euro van Arsenal overgenomen Lukasz Fabianski, terwijl Ryan Fredericks transfervrij overkomt van het gepromoveerde Fulham. Tegenover die twee aanwinsten staat het vertrek van Patrice Evra en James Collins. De van Internazionale gehuurde João Mário keert daarnaast weer terug naar Milaan.

Zou jij 45 miljoen euro een goede prijs vinden voor Felipe Anderson?

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
19
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties