Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

West Ham United kondigt direct na nederlaag trainerswissel aan

Laatste update:

Big Sam stond sinds juni 2011 voor de groep bij West Ham United en slaagde er in om de club terug te brengen naar de Premier League. Vervolgens wisten de Londenaren zich drie jaar op rij te handhaven in de hoogste Engelse afdeling, maar desondanks was Allardyce nooit echt populair bij de supporters. Er werd al geruime tijd over een aanstaand einde van de samenwerking gespeculeerd en zondag heeft West Ham dus bevestigd dat de zestigjarige Allardyce zal vertrekken.

West Ham maakt bekend dat het bestuur al een shortlist met mogelijke opvolgers heeft samengesteld en dat er een behoorlijk transferbudget beschikbaar zal zijn voor de nieuwe hoofdtrainer. In de wandelgangen zijn de namen van Slaven Bilic, Marcelo Bielsa, Eddie Howe, David Moyes, Jürgen Klopp, Rafael Benítez en ook Frank de Boer al regelmatig genoemd.

-
Begrijp jij dat het contract van Sam Allardyce niet verlengd wordt?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties