Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham United maakt transfer van totaal 25 miljoen euro definitief

Laatste update:

Benrahma maakte vorig seizoen grote indruk bij Brentford, dat mede dankzij zijn zeventien doelpunten de finale van de play-offs om promotie naar de Premier League bereikte. The Bees verloren van Fulham en door de gemiste promotie, leek het zeker dat de Algerijnse aanvaller zou gaan vertrekken. Het duurde echter tot oktober tot hij de gang naar de Premier League maakte, waar West Ham United hem uiteindelijk naartoe haalde.

Voorlopig was Benrahma goed voor twee assists in dertien officiële wedstrijden voor West Ham United, waar hij doorgaans als aanvallende middenvelder of buitenspeler wordt geposteerd. The Hammers maken via de officiële kanalen wereldkundig dat er nu gebruik is gemaakt van een afspraak in de huurovereenkomst met Brentford, waardoor Benrahma definitief is overgenomen en zijn handtekening heeft gezet onder een langlopend contract. West Ham United nam eerder deze maand afscheid van Sébastien Haller, die voor 22,5 miljoen euro werd overgenomen door Ajax, en zou momenteel nog achter een spits aan zitten.

Benrahma speelt sinds 2018 in Engeland, nadat Brentford hem overnam van OGC Nice. De zesvoudig international van Algerije werd opgeleid door les Aiglons en vertrok eerst drie keer op huurbasis: naar SCO Angers, GFC Ajaccio en LB Châteauroux. Brentford maakte tweeënhalf jaar geleden een kleine twee miljoen euro over om Benrahma definitief over te nemen van OGC Nice en maakt nu dus een forse winst na zijn transfer naar West Ham United.

Vanwege het definitief aantrekken van Benrahma lijkt de komst van Jesse Lingard in een stroomversnelling te komen. In de Premier League is het toegestaan om maximaal twee binnenlandse huurlingen onder contract te hebben staan. Met Benrahma en Craig Dawson zaten the Hammers al aan dat aantal. Inmiddels is Benrahma echter geen huurling meer. Lingard kreeg deze maand van United te horen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. De 24-voudig international van Engeland, wiens contract op Old Trafford doorloopt tot medio 2022, kwam dit seizoen nog geen enkele keer in actie namens the Red Devils in de Premier League of Champions League. Hij moest het doen met twee optredens in de EFL Cup en één wedstrijd in de FA Cup De 28-jarige Lingard werd eerder in zijn carrière al verhuurd aan Leicester City, Birmingham City, Brighton & Hove Albion en Derby County.

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
17
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
24
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
28
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
96

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties