Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

West Ham wil 38 miljoen betalen voor opvolger van Haller

Laatste update:

Mede door de aanwezigheid van Bas Dost en Noa Lang komt Emmanuel Dennis nauwelijks aan spelen toe bij Club Brugge. 1.FC Köln wil Nigeriaanse spits verlossen uit zijn uitzichtloze situatie en heeft een huurdeal voorgesteld. (Het Laatste Nieuws)

Odsonne Edouard is momenteel de voornaamste kandidaat om Sébastien Haller op te volgen bij West Ham United. The Hammers zijn van plan om een bod van 38 miljoen euro bij Celtic uit te brengen voor de Franse spits. (Daily Star)

Overigens is ook Hwang Hee-Chan in beeld bij West Ham United. De Zuid-Koreaanse spits van RB Leipzig zou een stuk goedkoper zijn, want hij kan op huurbasis worden overgenomen. (BILD)

Sokratis Papastathopoulos gaat zijn carrière vervolgen bij Olympiacos, maar had voor een langer verblijf in Engeland kunnen kiezen. Liverpool informeerde bij de centrumverdediger, die Arsenal achter zich gelaten heeft. (The Athletic)

Stade Brest wil Timothy Weah deze maand op huurbasis overnemen van Lille OSC. De spits is dit seizoen bij les Dogues voorlopig geen basisspeler. (Le Telegramme)

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties