Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

West Ham zet Chelsea weer terug op aarde; Southampton wint na 'beauty'

Laatste update:

West Ham United - Chelsea 2-1
De bezoekers wonnen zondag met 4-0 van Manchester United, maar konden die zege dus geen vervolg geven in het Londen Stadium. Het verschil in de eerste helft werd gemaakt door Cheikhou Kouyaté, die na een voorzet van Mark Noble prachtig raak kopte. Er had echter vaker gescoord kunnen worden, maar Darren Randolph keerde een schot van N'Golo Kanté en zag ook pogingen van onder anderen Michy Bashuayi, Nathaniel Chalobah en Oscar er niet ingaan. Aan de andere kant schreeuwde Dimitri Payet tevergeefs om een strafschop en mikte Michail Antonio nog naast, waardoor het uiteindelijk bij 1-0 bleef.

In de tweede helft probeerde Chelsea direct de voorwaartsen te zoeken, maar Edimilson Fernandes maakte er met zijn eerste schot tussen de palen ooit voor West Ham 2-0 van. De Zwitser kwam naar binnen en vond met zijn linker de verre hoek van Asmir Begovic. Conte greep niet veel later in en slachtofferde Batshuayi ten faveure van Diego Costa. Eden Hazard en Pedro Rodríguez kwamen er even later ook bij, maar ook zij leken Chelsea niet aan een treffer te kunnen helpen. Er werden nog wel de nodige goede kansen gecreëerd; zo raakte Hazard de lat. In de blessuretijd werd het dan toch 2-1, maar de treffer van Gary Cahill kwam voor de gasten te laat.

Southampton - Sunderland 1-0
Southampton en Sunderland wisten het publiek in de eerste helft niet te vermaken en kwamen amper tot kansen. Papy Djilobodji blokte een schot van Pierre-Emile Höjbjerg en aan de andere kant zorgden Van Aanholt en Patrick McNair voor enige dreiging, maar de brilstand bleef tot de rust op het scorebord staan. In de tweede helft werd het verschil gemaakt door Sofiane Boufal, die vanaf links naar binnen kwam en het leer op prachtige wijze in de verre hoek krulde. Onder anderen Jermain Defoe kreeg hierna nog een mogelijkheid, maar het bleef bij 1-0. Manager David Moyes werd in de slotfase nog naar de tribune gestuurd.

Zo, die zit er lekker in! 🎯 Sofiane Boufal is de naam!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 26 oktober 2016

-
Een terechte zege voor West Ham United?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
129

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties