Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Weten jullie hoeveel jeugdspelers van AZ er bij Raiola rondlopen? Nul!'

Laatste update:

In een podcast van Voetbal International zei clubicoon Barry van Galen dat de invloed van Raiola bij AZ steeds meer toeneemt. "Max Huiberts gaat heel goed met zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez, de 'loopjongen' van Mino Raiola", zei Van Galen. "Rodriguez heeft veel AZ-spelers naar Raiola gehaald. Alle jeugdspelers zo'n beetje. Huiberts gaf aan die spelers ook het advies om naar Raiola te gaan. Dat hoorde ik hem roepen op de tribune. Mino lacht zich nu kapot: die heeft nu spelers zoals Stengs, Boadu, Wijndal en Hatzidiakos."

Eenhoorn ontkracht de woorden van Van Galen. "Doe mij een lol. Zo werkt het niet", reageert hij in De Telegraaf. "Alleen: Mino Raiola is een heel goede zaakwaarnemer. Daar kan je van alles van vinden, maar dat is zo. Hij heeft spelers bij de beste clubs. Maar dat is ook de reden waarom hij zo goed is. En goede spelers willen een goede makelaar." Dat ook de ontslagen Arne Slot door Raiola wordt vertegenwoordigd vindt Eenhoorn ongelukkig. "In Amerika bijvoorbeeld hebben managers óf spelers, óf coaches. Dat zou in Europa ook het geval moeten zijn. De belangen zijn er gewoon te groot voor."

Slot werd begin december ontslagen bij AZ nadat de clubleiding via de media vernam dat de trainer in gesprek was met Feyenoord over een contract. "Jongens, luister. Ten eerste: wij worden ook wel eens gevraagd. Dat geldt voor mij en voor Max (directeur voetbalzaken Max Huiberts, red.). Clubs noem ik nooit, want als ik dat wel doe, dan worden mensen dáár heel ongemakkelijk van. Ten tweede: dat melden we hier gewoon", aldus Eenhoorn, die het ontslag van Slot verdedigt. Hij wijst naar de cultuur van AZ en benoemt drie zaken: "Hoe ga je met elkaar, met de concurrentie en met de factor tijd om? Er zijn normen en waarden. Verleden, heden, toekomst. Als je naar deze drie factoren kijkt en je analyseert de cultuur van AZ, dan had je de oplossing simpel kunnen invullen."

Vlak na het ontslag van Slot werd AZ onder leiding van zijn opvolger Pascal Jansen uitgeschakeld in de Europa League. "Dus jullie vinden dat wij pas in de winterstop afscheid van Arne hadden moeten nemen, om de rust in de spelersgroep te bewaren? Hadden we mét Arne wel overwinterd in de Europa League? Hebben jullie een glazen bol of zo? Ik zeg: je staat ergens als organisatie voor, of je staat ergens niet voor", aldus Eenhoorn.

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
11
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
44
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties