Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wie er ook bij komt achterin bij Barcelona, we zullen hem helpen'

Laatste update:

"We zijn ons er absoluut van bewust dat ons nog vier finales wachten", zegt de verdediger. "We moeten ons enthousiasme hervinden en doorgaan, aan de bal blijven en klaar zijn zodra Atlético of Real een slippertje begaat. We moeten laten zien dat we de Primera División nog niet hebben opgegeven en we zullen alles in het werk stellen om dat te doen", belooft Bartra donderdag tijdens een persconferentie.

Bartra baalt nog steeds van de verloren bekerfinale van vorige week. Hij maakte zelf een doelpunt, maar was ook betrokken bij de winnende tegentreffer van Gareth Bale: die was hem te snel en te slim af in de sprint en maakte daarna de allesbeslissende 1-2. "Het was een flinke tik dat we die finale verloren. Ik was blij met mijn goal, maar daarna kwam die actie van Bale", blikt Bartra terug. "Hij is een fantastische voetballer, fysiek sterk en hoewel hij mij te pakken had toen ik er helemaal doorheen zat, wil ik niets afdoen aan zijn doelpunt."

Op de vraag hoe hij vindt dat hij zich ontwikkeld heeft, antwoordt Bartra positief. "Dit seizoen ben ik meer dan ooit gegroeid als speler. Ik ben beter geworden en, nog belangrijker dan dat, ik ben volwassener geworden door iedereen om mij heen. Ik heb goede en minder goede ervaringen gehad, die me allebei sterker hebben gemaakt." Bartra weet echter ook dat Barcelona graag een nieuwe verdediger haalt, in de zomer.

"Er wordt veel over gesproken en gespeculeerd, wie er bij zou moeten komen. De jongens die hier al zijn hebben laten zien dat ze goed genoeg zijn. Maar mocht er iemand komen, wie dan ook, dan zullen we hem helpen om te wennen en een plek te vinden", belooft de 23-jarige Spanjaard. Barcelona wordt in verband gebracht met spelers als Mats Hummels, Daniel Agger, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen en Marquinhos. Ook de naam van AZ'er Jeffrey Gouweleeuw dook donderdag echter op.

Is Marc Bartra voldoende gegroeid om ook volgend seizoen in de basis te staan?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties