Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wie gaat, Wie komt?

Laatste update:

Een topclub dient er in ieder geval voor te zorgen dat men ieder seizoen een selectie heeft waarmee voor de prijzen gestreden kan worden. En met dit gegeven komen we direct een mogelijk struikelblok tegen als we kijken naar het FC Twente voor komend seizoen. De kans is groot dat er een geheel ander team komt te staan. Blaise Nkufo verlaat FC Twente als topscorer aller tijden. Luuk de Jong is talentvol maar is hij al klaar om wekelijks te laten zien dat hij de top van de Eredivisie aan kan? Vagif Javadov is halverwege het lopende seizoen aangetrokken, maar sindsdien is er weinig van hem vernomen.

Zoals in voorgaande seizoenen zijn de buitenspelers van FC Twente vaak aantrekkelijk voor grotere clubs. Marko Arnautovic en Eljero Elia zijn vorig seizoen, met succes, vervangen door Miroslav Stoch en Bryan Ruiz. Met name die laatste lijkt niet te houden, maar zal wel een ruime winst gaan opleveren. Over Stoch is eigenlijk nog niets bekend. Er van uitgaande dat een of beide spelers vertrekken, dan zal ook voor die posities versterking moeten komen. Bernard Parker heeft dit seizoen laten zien dat hij het niveau niet aan kan.

Ook in de rest van het team zijn er nog wel een aantal twijfelgevallen. Kenneth Perez loopt op zijn laatste benen en de goed keepende Sander Boschker zou ook een fantastisch slot van hun loopbaan hebben bij een kampioenschap. Douglas staat bij vele scouts op het lijstje en kan dus ook miljoenen gaan opleveren.

FC Twente staat wellicht een grote renovatie te wachten. Een gehele voorhoede, een nummer tien, een sterke centrale verdediger en een keeper zouden zo maar vervangen moeten worden. De miljoenen uit de Champions League en de opbrengsten uit de eventuele verkopen van Ruiz en Douglas moeten voldoende zijn om weer een waardige selectie neer te zetten. Tot aan komend seizoen zal de grote vraag blijven; "Wie gaat, Wie komt?"

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
2
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
33
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties