Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wie hem wil kopen, moet honderd miljoen euro betalen'

Laatste update:

"Een vertrek van Witsel of Ezequiel Garay is niet aan de orde. We zijn wel duizend keer gebeld en bericht door zaakwaarnemers die hebben laten weten dat AC Milan een serieuze aanbieding zou doen, maar wij hebben nooit een bod binnengekregen. Wie Witsel wil kopen, moet honderd miljoen betalen. Dan pas zijn we bereid hem te laten gaan", zegt Mitrofanov in gesprek met het nieuwsagentschap ITAR-TASS.

Perschef Dmitry Zimmerman liet in april aan Sovsport ook al weten dat er een afkoopsom van honderd miljoen in het tot 2017 doorlopende contract van Witsel staat. De Belgisch International is deze zomer met onder meer Juventus, Chelsea en Milan in verband gebracht, maar van een transfer lijkt het dus niet te komen. Adriano Galliani, de vicevoorzitter van Milan, zette vorige week al zelf een streep door de komst van de 26-jarige Witsel.

Denk jij dat Axel Witsel deze zomer bij Zenit Sint-Petersburg vertrekt?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
5
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
53
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
11
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties