Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wie herinnert zich over tien jaar nog hoe Nederland in de halve finale kwam?'

Laatste update:

Presentator Pim Sedee noemt Tomás Soucek, Vladimír Darida en Patrik Schick als belangrijkste spelers van Tsjechië. "Die spelen bij West Ham United. Hertha BSC en Bayer Leverkusen. Het Nederlands elftal: Barcelona, Paris Saint-Germain, Liverpool, Juventus, Ajax...", countert Driessen. "Kom op jongens. Als dit misgaat, dan moet je het Nederlands elftal een week of tien in de bunker zetten. Ook Frank de Boer zal moeten vluchten als hij de halve finale nu niet haalt." In de uitzending wordt de vergelijking getrokken met België, dat aantreedt tegen Portugal en vervolgens ook landen als Italië, Frankrijk of Spanje kan treffen op weg naar de finale.

"Dat wil je toch als land? Je wilt toch niet in zo'n reeks terechtkomen als Nederland? Je wilt onderweg heroïsche wedstrijden spelen", geeft de chef voetbal van de krant aan. "Wie gaat zich over tien jaar nog herinneren hoe Nederland in de halve finale is gekomen? Niemand. Dan zegt iedereen: ja, dat was appeltje eitje. De nummers dertig tot vijftig van de wereldranglijst (Tsjechië staat veertigste, Wales zeventiende en Denemarken tiende, red.). Het spreekt totaal niet tot de verbeelding. Niemand zal napraten over de groepsfase en over de wedstrijd tegen Tsjechië. Het is een zouteloos toernooi."

Zowel in de groepsfase als in de knock-outfase heeft Oranje mazzel qua tegenstand. "Ik was bij de loting (in november 2019, red.) en toen zeiden we al tegen Ronald Koeman: 'Wat heb jij toch een gouden pik'", vertelt Driessen. "Die gouden pik is nu iets minder, want ik denk dat Koeman nu dolgraag bondscoach was geweest van het Nederlands elftal. Hij heeft natuurlijk gekozen voor Barcelona, maar hij heeft daar alleen maar ellende meegemaakt. Nederland is nu op weg naar de halve finale en misschien zelfs wel de finale. Wie had dat ooit kunnen denken? Het ligt niet aan het spel of het systeem, maar wel aan de loting."

Had jij liever zwaardere tegenstanders gehad voor Oranje in de knock-outfase?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
58
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties