Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wie riep dat Henderson het allemaal even op zou lossen is zich rot geschrokken'

Laatste update:

Henderson speelde zondag zijn tweede wedstrijd voor Ajax, na gedebuteerd te hebben in de topper tegen PSV (1-1). De winteraanwinst werd na zijn vuurdoop van veel kanten bejubeld.

Zo prees Wesley Sneijder al zijn leidersrol en stipte Kenneth Perez het aantal gelopen kilometers van de Engelsman aan. Na het duel in het Abe Lenstra Stadion mag de vlag echter weer de kast in, vindt Van Hanegem.

"In september lag het open bij Ajax, in november, in december en in februari nog steeds", spuwt De Kromme in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Heerenveen kon voor de pauze opbouwen als een trainingspartijtje."

Van Hanegem zag Henderson 'daar een beetje tussen peddelen'. "Begrijp me niet verkeerd, het was niet alleen zijn schuld. Maar in wedstrijden waarin Ajax ver naar voren wil, worden de ruimtes enorm groot, blijkbaar ook met Henderson."

"Al die mensen die over elkaar buitelden om te roepen dat Jordan Henderson dat allemaal wel even zou oplossen, die zullen zich rot zijn geschrokken", vat Van Hanegem het probleem bondig samen. De cijfers ondersteunen de uitspraken van de oud-middenvelder.

Met 39 tegengoals uit twintig competitieduels heeft Ajax de op vijf na meest gepasseerde defensie van de Eredivisie. Het heeft met nog veertien wedstrijden te gaan al één doelpunt meer tegen gekregen dan vorig jaar. Heerenveen is een van de clubs die het nog minder doet dan de Amsterdammers. De Friezen kregen er tot nu toe 42 tegen: slechts Vitesse (45), Heracles Almelo (50) en FC Volendam (52) doen het minder.

Sahraoui: rijp voor de Nederlandse top?
Van Hanegem sluit zijn betoog over Heerenveen - Ajax af met een positieve noot. Volgens hem verdienen Sven van Beek en met name Osame Sahraoui complimenten. "De beste man aan Friese kant was Sahraoui. Er waren topclubs die deze winter een buitenspeler wilden halen die makkelijk een man kan passeren en dat kan deze jongen. En hij is pas 22 jaar", tipt Van Hanegem de Nederlandse beau monde.

Meer nieuws

Ten Hag geeft aan op welke posities hij nog versterkingen wil bij Man United
0
Chelsea-ster eerlijk over mogelijke problemen in kleedkamer met Enzo Fernández
0
Vriend van Monica Geuze, James Lawrence, is dicht bij stap naar Eredivisie
16
'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
77
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
8
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
15

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties