Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wie vertrekt er in het kielzog van Ihattaren? Blind of Schreuder?'

Laatste update:

Volgens Driessen rijst na het passeren de vraag wie er in het kielzog van Mohamed Ihattaren vertrekt uit Amsterdam: Blind of trainer Alfred Schreuder? "Door Blind te passeren, heeft Schreuder de boel op scherp gezet in Amsterdam. De international beleeft een dramatisch seizoen, maar hoefde evenals aanvoerder Dusan Tadic nooit te vrezen voor zijn basisplaats", zegt Driessen in de De Telegraaf. "Nu heeft Schreuder, die door het handhaven van Blind en Tadic zwaar onder vuur lag, de status aparte van de verdediger opgeheven."

Meer: Daley Blind onthult reden van vertrek bij Ajax: ‘Dat is nog steeds pijnlijk’ | Erik ten Hag haalt uit naar Ajax: ‘Het vertrek van hem was killing voor de club’

De columnist verwacht dat Blind 'nooit genoegen zal nemen' met een reserverol bij Ajax. "Schreuder kan deze strijd alleen winnen als hij zonder Blind resultaten boekt met Ajax. In iedere andere situatie moet Schreuder vrezen." Volgens Driessen wordt de rol van Danny Blind, die in de zomer van 2021 koos voor een rol als assistent-bondscoach bij Oranje onder Louis van Gaal, bij Ajax ook interessant. De vader van Daley Blind keert in januari 2023 terug bij de Amsterdammers als technisch commissaris. "In hoeverre kiest de vader, die zich op de achtergrond heel nadrukkelijk manifesteert bij Ajax als technische man, voor zijn zoon of voor trainer Alfred Schreuder en de toekomst van Ajax?", vraagt Driessen zich af.

Ajax betaalde in 2018 minimaal zestien miljoen euro aan Manchester United om Blind terug te halen. Sindsdien speelde hij 188 van de 216 officiële duels van Ajax, zo rekende Mike Verweij namens De Telegraaf uit. "De 28 keer dat hij niét in actie kwam, was vijftien keer door een blessure, zevenmaal door de hartproblemen waarmee hij kampte, één duel door ziekte, één wedstrijd vanwege een schorsing." Blind werd daarnaast drie keer gespaard tijdens bekerwedstrijden tegen amateurs. Alleen in januari 2021, op bezoek bij AZ, werd Blind eens eerder gepasseerd en moest hij genoegen nemen met een reserverol.

Champions League
Rangers
1 - 3
Ajax

Meer nieuws

Feyenoord kan mogelijk een 'dubbelslag' slaan bij komst van trainer Brian Priske
5
Xavi komt met felle waarschuwing voor nieuwe trainer bij emotioneel afscheid
9
Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
0
EK-voorselectie Spanje bekend: 5 Barcelona-spelers, ook opvallende afwezigen
32
'Joshua Kimmich veegt eerste aanbod van Europese grootmacht resoluut van tafel'
18
'Jaloerse' Ten Hag met de grond gelijk gemaakt: 'Hij heeft een hele nare kant'
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties