Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wie weet wat de transferperiode mij voor kansen biedt bij Ajax'

Laatste update:

De Limburger kijkt op de officiële website van zijn club terug op de eerste twaalf maanden in de hoofdstad. "Het was allemaal erg wennen. Zo ook de nieuwe pikorde. Bij Fortuna ging ik als een trein. Het ging allemaal zo lekker, dat ik al jong doorbrak en in het eerste ging spelen. Ik voetbalde me naar een uitstekende positie en werd aanvoerder. Toen ik in 2018 naar Ajax kwam, waren de kaarten anders geschud. Ik moest gewoon achteraan aansluiten. Dat was wennen en niet altijd makkelijk, maar ook heel logisch, dat snap ik zelf ook wel."

"Ik ben blij dat ik veel wedstrijden heb gespeeld voor Jong Ajax en dagelijks kon meetrainen met het eerste elftal", gaat Schuurs verder met zijn relaas. "Ik ben dit seizoen ook met Champions League-wedstrijden mee geweest en zat op de bank toen we tegen Bayern München speelden. Dat schept een band. Ik lig goed in de groep en heb met iedereen goed contact. Dat maakt het ook wel makkelijker om mezelf te zijn en ontspannen te voetballen."

"Het draagt allemaal bij aan mijn groei en ontwikkeling naar een basisplaats. Want dat is natuurlijk het doel voor volgend seizoen. Hoe de kaarten dan geschud zijn? Ik hoop in mijn voordeel. En wie weet wat er allemaal gebeurt in de transferperiode en wat voor kansen mij dat biedt", aldus Schuurs, die daarmee doelt op het naderende vertrek van aanvoerder Matthijs de Ligt. De Oranje-international is meermaals gelinkt aan onder meer Paris Saint-Germain en Barcelona, maar heeft nog geen beslissing genomen aangaande zijn toekomst op clubniveau.

Verwacht jij dat Perr Schuurs volgend seizoen basisspeler wordt bij Ajax?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
11
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties