Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna Düsseldorf van Vermeij en De Wijs nadert Bundesliga na zege op Bochum

Laatste update:

Bijzonderheden:


Aan de kant van Düsseldorf stonden Vincent Vermeij en Jordy de Wijs in de basis, terwijl ook bij Bochum een aantal voormalig Eredivisionisten aan de aftrap stonden: Felix Passlack, Matús Bero en Maximilian Wittek.

Na een klein kwartier kwam Düsseldorf op gelukkige wijze op voorsprong. Een corner belandde op de paal, waarna de bal via het lichaam van Bochum-spits Philipp Hofman ongelukkig in eigen doel rolde: 0-1.

In de tweede helft liep Düsseldorf door doelpunten van Felix Klaus en Yannik Engelhardt verder uit. Eerstgenoemde scoorde na een snelle uitbraak op aangeven van voormalig FC Twente-speler Christos Tzolis, waarna Yannik Engelhardt uit de rebound na een vrije trap voor de 0-3 eindstand tekende. Als Düsseldorf het karwei komende maandag in eigen huis afmaakt, speelt het volgend seizoen voor het eerst sinds 2019/20 weer op het hoogste Duitse niveau.

VfL Bochum - Fortuna Düsseldorf 0-3


13' 0-1 Philipp Hofman (eigen doelpunt)
64' 0-2 Felix Klaus (assist: Christos Tzolis)
72' 0-3 Yannik Engelhardt

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
66
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
2
'Atlético Madrid zet vol in op komst van andere Feyenoorder dan Mats Wieffer'
11
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
14
Vitesse vindt investeerder die club wil overnemen; redding lijkt nabij
22
Maduro noemt heldere reden waarom Sutalo beter voetbalt bij Kroatië dan bij Ajax
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties