Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij denken dat hun opties in Nederland groter zijn, dan bij Engelse clubs'

Laatste update:

"Het probleem is dat ze te vroeg gaan", zegt Hertog, die komend seizoen Feyenoord Onder-19 leidt, in de Daily Telegraph. "Uiteindelijk draait het allemaal om de kansen die jonge spelers krijgen in het eerste elftal. Wij denken dat hun opties in Nederland groter zijn, dan bijvoorbeeld bij de grote Engelse clubs. Ze moeten daar concurreren met spelers van 25 tot 27 jaar met veel ervaring."

Hertog begrijpt echter dat de macht van het geld nu eenmaal regeert. "En niemand wil de nieuwe Lionel Messi of Cristiano Ronaldo mislopen. De clubs zijn daar zo beducht voor, dat ze overal ter wereld de grootste talenten weghalen. En de UEFA en de FIFA kunnen er niks aan doen. Het valt buiten hun jurisdictie. Het is normaal dat spelers uit Nederland naar de Premier League gaan, maar wij vragen onszelf af: is het wel goed voor deze jonge spelers?"

Chong werd voorgegaan door spelers als Karim Rekik, Jeffrey Bruma, Kyle Ebecilio, Nacer Barazite en Timothy Fosu-Mensah. De meesten redden het niet, maar laatstgenoemde is bezig om zich bij Manchester United razendsnel in de basis te spelen. "We zijn echt wel trots op hem, hij verdient het", reageert een woordvoerder van Ajax, de club waar Fosu-Mensah begon, in de Engelse krant.

"Hij heet het geluk dat hij met Van Gaal een manager getroffen heeft die zijn oog vaker laat vallen op jonge spelers. Maar hij doet het goed en uiteindelijk heeft hij het ook zelf gedaan." De Amsterdammers balen echter wel. "We investeren veel in onze opleiding, dus het voelt slecht als een jong talent zo vroeg weggaat. Maar er valt weinig tegen te ondernemen."

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
15
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties