Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij doen helemaal niks, zelfs voor buitenkansjes hebben we geen geld'

Laatste update:

Meeuwis liet eerder dit lopende seizoen zijn contract ontbinden vanwege zijn moeizame relatie met Lokhoff. "We halen daar definitief geen andere speler voor terug. Wij doen helemaal niks, zelfs voor buitenkansjes hebben we geen geld. We vinden het ook niet nodig. Op 1 september hadden wij onze selectie op volle sterkte", vertelt directeur Hans Soentjens in gesprek met Voetbal International.

"Het vertrek van Marcel kunnen we intern opvangen, zeker nu Jeffrey Altheer hersteld is van zijn blessure", stelt Soentjens. De Braziliaan Matheus mag al na een half jaar vertrekken. "Matheus zit te ver van de eerste achttien af", zo geeft de sportbestuurder van VVV te kennen.

Degradeert VVV-Venlo dit seizoen?

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties