Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij hadden hier moeten winnen, dat heeft iedereen kunnen zien'

Laatste update:

Na afloop van de 0-0 remise legde Bosz bij de NOS uit dat hij langzaamaan het Vitesse begint te zien dat hij voor ogen heeft. "We hadden de hele wedstrijd de controle, maar we belonen ons niet doordat we niet scoren", constateerde de coach van de Gelderse club. Hij noteerde een paar goede kansen voor rust en zag ook dat het in de tweede helft minder ging en moeizamer. Dat vond Bosz echter niet zo verwonderlijk.

"Dat is logisch in de derde wedstrijd in een week tijd. We hebben vandaag heel weinig weggegeven en het is jammer dat Solanke op het laatst niet scoorde", gaf Bosz aan. Hij zei ook te geloven dat de resultaten met goed voetbal zullen komen. Kansen zoals die tegen sc Heerenveen gaan er vanzelf een keer in. "Ik ben zeker tevreden. Natuurlijk niet met het resultaat. Wij hadden hier moeten winnen, dat heeft iedereen kunnen zien. Want zij bleven met het nodige geluk overeind en ze hebben weinig kunnen creëren."

-
Als Vitesse zo blijft voetballen, eindigt het bij de eerste zes

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
1
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties