Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij hadden ook interesse in Pierie, ik baal er niet van dat hij naar Ajax gaat'

Laatste update:

"Wij hadden ook interesse in Pierie. Ik baal er niet van dat hij naar Ajax gaat", zo tekent Voetbal International op uit de mond van Van Bommel. Het weekblad weet te melden dat PSV Ajax wel hoopt af te troeven in de strijd om Edson Álvarez. De 21-jarige verdediger van Club América zou met een transfer naar Eindhoven in de voetsporen kunnen treden van landgenoot Érick Gutiérrez, die dit seizoen weinig aan spelen toekomt in het elftal van Van Bommel.

"Er zijn meerdere spelers die niet spelen en die daar mee om moeten gaan. De afgelopen wedstrijden heeft hij niet gespeeld, dat klopt. Wij zien iedereen elke dag op de training. Wij denken inderdaad dat wij het elftal opstellen waarvan we denken dat dat elftal de meeste kans maakt om te winnen", zo wordt de oefenmeester van PSV door het Eindhovens Dagblad geciteerd tijdens de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

"Guti is niet overbodig. Het is ook niet zo dat hij moet spelen omdat hij veel geld heeft gekost. Er staan spelers van 17 jaar en 30 jaar op het veld en ik moet daarin keuzes maken als trainer. Wie wel speelt, moet de opdracht zo goed mogelijk uitvoeren", aldus Van Bommel. PSV nam Gutiérrez afgelopen zomer over van het Mexicaanse Pachuca. De 23-jarige middenvelder, die nog vastligt tot medio 2023, speelde dit seizoen totaal achttien wedstrijden, waarin hij goed was voor vier doelpunten en vier assists.

Snap jij dat Érick Gutiérrez zo weinig aan spelen toekomt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties