Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij hebben ook goede spelers, maar zijn op vechtlust afgetroefd'

Laatste update:

"De realiteit is dat we tegen een hele sterke tegenstander hebben gespeeld. In vergelijking met de vorige wedstrijden hebben we wel als team gespeeld. Ze hebben er alles aan gedaan, maar we waren niet bij machte om het om te draaien", aldus Koster. "Het talent is wel aanwezig, maar dat bleek niet voldoende. Het perspectief is heel lastig, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit."

Ook verdediger Sven van Beek, die een relatief ongelukkige wedstrijd speelde, gelooft nog in kwalificatie voor het EK: "Volgende week zijn het opnieuw negentig minuten en als zij twee keer kunnen scoren, dan kunnen wij dat ook. Maar dit is wel een harde klap", bekende de Feyenoorder. "Ik denk dat zij scherper waren in de duels en daardoor kwamen ze er telkens als winnaar uit. Je weet van tevoren dat ze vaardige spelers hebben en wel wat kunnen. Wij hebben ook behendige spelers, maar gebruikten ze op de verkeerde manier."

Collega Karim Rekik sprak voor de camera van FOX van een 'terechte uitslag': "Wij verloren veel duels en daarmee begint het al. Daarnaast geven we de doelpunten makkelijk weg en dat mag niet gebeuren. Ze wonnen ook telkens de tweede bal. We hebben hartstikke goede spelers met veel kwaliteiten. We zijn dan ook meer op vechtlust afgetroefd. Maar als zij hier met 2-0 kunnen winnen, dan kunnen wij dat daar ook", aldus Rekik.

-
Denk jij dat Jong Oranje het EK haalt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties