Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij hebben vandaag normaal kunnen trainen, Feyenoord niet'

Laatste update:

"Gelukkig hebben we een dak op het stadion", vertelt De Boer via de officiële kanalen van Ajax. "Al zegt dat ook weer niet alles, want ik herinner me dat er ook wel eens wedstrijd is afgelast, juist door sneeuw op het dak. Ik ben in ieder geval blij dat we zondag onder normale omstandigheden kunnen spelen. Ook vandaag was het een voordeel om in de ArenA te kunnen trainen. Bij Feyenoord hebben ze vandaag alleen op hometrainers kunnen trainen, dat is niet ideaal in aanloop naar een wedstrijd."

"Feyenoord zit in een moeilijke periode", begint De Boer zijn relaas over de tegenstander van aankomende zondag. "Ze hebben veel jonge spelers en presteren wisselvallig. Maar ook wij hebben een jonge ploeg. Luis Suárez (zondag geschorst, red.) is bijvoorbeeld ook nog maar 23 jaar. Hij lijkt wel een stuk ouder, maar is eigenlijk nog heel jong. Datzelfde geldt voor iemand als Maarten Stekelenburg. De enige ouwe rot in ons team is André Ooijer. Zowel Feyenoord als Ajax hebben dus op hun eigen manier last van de jeugdigheid van hun team."

Eredivisie
Ajax
2 - 0
Feyenoord
Als alle wedstrijden afgelast worden moet ook Ajax - Feyenoord geannuleerd worden

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties