Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij kunnen die jongens niet halen, omdat we hun salaris niet kunnen betalen'

Laatste update:

Vrijdagavond staat een thuiswedstrijd tegen Sparta op het programma en Stegeman ziet kansen tegen de degradant. "Als je geld hebt, heb je de beste spelers tot je beschikking. Dat wil niet zeggen dat het per se het beste team is, maar het helpt wel", aldus Stegeman, die sinds deze zomer de leiding heeft bij de club uit Deventer.

"NEC heeft gericht en goed ingekocht, Sparta is op sterkte gebleven en Twente heeft ook behoorlijk wat nieuwelingen gehaald. Wij kunnen die jongens niet halen, omdat we hun salaris niet kunnen betalen. Dat is niet erg, dan moet je creatief zijn." Stegeman benadrukt dat er nog niet te veel conclusies kunnen worden getrokken na zeven speelrondes.

"We zijn na zeven wedstrijden allemaal in de ontdekkingsfase. Waar staan we? Wat kunnen we? Hoe goed je in de breedte bent, bepaalt uiteindelijk hoe hoog je gaat eindigen", besluit de trainer, die tot medio 2020 vastligt in Deventer. Go Ahead heeft dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie alleen nog maar verloren van Jong AZ (3-2).

Verwacht jij dat Go Ahead Eagles gaat promoveren dit seizoen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties