Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij laten hem niet zomaar gaan, hij mag alleen voor de hoofdprijs weg'

Laatste update:

Tegenover Omroep Gelderland laat Van Ingen weten dat Heerenveen inderdaad is teruggekomen voor Jahanbakhsh. "Maar wij laten hem niet zomaar gaan. Alleen voor de hoofdprijs mag hij weg", maakt Van Ingen duidelijk. "Wij staan niet onder druk om hem te verkopen. De transferperiode duurt nog zes dagen, er kan nog van alles gebeuren. Maar wij zijn overal op voorbereid."

De 21-jarige Jahanbakhsh kwam vorig jaar voor slechts 220.000 euro naar Nederland en maakte in de Eredivisie vijf doelpunten. Dat was echter niet voldoende om degradatie (via de nacompetitie) te voorkomen. De dribbelaar heeft nog een tweejarig contract in Nijmegen, met een optie voor een extra seizoen, en in deze verbintenis zit geen vastgestelde afkoopsom. NEC kan dus vragen wat het wil.

"Als club begrijpen wij dat Ali wordt gezien als een exponent van een kampioensploeg", zegt Van Ingen. "Daarom hebben we de lat ook hoog gelegd, zodat indien het juiste bod wordt gedaan, we ook een goede herinvestering kunnen doen." De directeur belooft dat NEC zich sowieso nog zal gaan versterken: los van een eventuele transfer van Jahanbakhsh moet er nog een nieuwe linksbuiten bij komen.

Alireza Jahanbakhsh lijkt mij een aanwinst voor sc Heerenveen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties