Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij lijken wel op Leicester City: iedereen denkt aan het collectief'

Laatste update:

"Kijk wat er dit jaar gebeurt met Leicester City in de Premier League. Een bescheiden team en bijna kampioen. Bijzondere dingen gebeuren in de voetballerij", laat de verdediger optekenen. "Er is een verschil in budget met Barcelona en Real Madrid, maar wij spelen het meest als team." Volgens de Braziliaan lijkt Atlético Madrid daarom wel op Leicester City.

"Wij hebben geen megaster. We hebben een ploeg waarin iedereen rent en iedereen vecht voor de speler naast hem. Iedereen denkt aan het collectief, niemand denkt aan het individueel. We hebben goede en slechte momenten gekend in het seizoen en nu zijn we stabiel en onze spelers worden beter en beter."

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties