Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij reizen af naar Rotterdam om drie punten te pakken'

Laatste update:

Bosz wil zijn spelers echter geen 'Kuipvrees' aanpraten en mikt op een overwinning met zijn team. Begin oktober verloor Vitesse zelf thuis met 1-2 van Feyenoord en dus heeft men nog iets recht te zetten. "Ik vond Feyenoord in Arnhem goed spelen. Ze kwamen met 2-0 voor. In de slotfase werd het nog erg spannend. Piet had toen nog kunnen scoren", zegt Bosz, doelend op zijn doelman Piet Velthuizen.

Op de clubwebsite zegt de trainer dat er geen misverstand over mag bestaan wat Vitesse vrijdag voor ogen heeft. "Wij reizen af naar Rotterdam om drie punten te pakken. Wij willen altijd winnen. Het is geweldig om daar te spelen. Iedereen vindt dat mooi. Daar moet je van genieten en je eigen spel spelen", aldus Bosz, die Guram Kashia er weer bij heeft vrijdag.

Theo Janssen
Onzekerheid is er nog over Theo Janssen. De ervaren middenvelder boekte de laatste weken grote progressie, nadat hij in oktober geblesseerd raakte aan zijn knie en geopereerd werd. Voetbal International meldt dat hij bij de training van de beloften vrijdag zijn knie blesseerde en naar het ziekenhuis is gebracht.

-
Wint Vitesse vrijdag in De Kuip?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties