Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij spelen net zo, daarom zou ik zeer goed bij Barcelona passen'

Laatste update:

"Bij Barcelona spelen alleen maar goede voetballers. Dan is het makkelijker om elkaar te begrijpen. Bij AS Roma spelen we net zo, daarom zou ik zeer goed bij Barcelona passen. En daar zou ik ook echt kunnen laten zien wat ik allemaal in huis heb. Bovendien is het goed toeven in een stad als Barcelona." Pjanic speelt sinds de zomer van 2011 voor AS Roma, na eerder bij FC Metz en Olympique Lyon op de loonlijst te hebben gestaan. Een terugkeer naar Frankrijk sluit hij ook niet uit.

"PSG heeft een goed elftal, een indrukwekkend project. Mijn debuut bij FC Metz was tegen PSG. Niemand kan in de toekomst kijken, wie weet. PSG is een club die de Champions League wil winnen en tot de tien beste teams van Europa behoort. En voor een voetballer is het belangrijk om prijzen te winnen." Pjanic zal de fans van Roma missen als hij eventueel van club verandert. "Ze zijn geweldig. Een prijs met AS Roma staat gelijk aan tien met Juventus of AC Milan. AS Roma is hun leven."

Miralem Pjanic zou Barcelona sterker maken

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
0
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
27
Celtic verslaat Rangers in Old Firm ondanks goal Dessers: 54ste landstitel nabij
2
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
9
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties