Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij zijn al tien jaar 's werelds leidende club, dat vinden mensen niet leuk'

Laatste update:

Faus zegt dat hij het niet vreemd vindt, dat Barcelona zo vaak op negatieve wijze in het nieuws is gekomen. "Wij zijn al tien jaar dé leidende club in de wereld. Dat is te danken aan de inspanningen van de verschillende voorzitters, trainers en sterspelers die we hier hebben gehad. En als je zó succesvol bent als wij zijn geweest, is het niet meer dan normaal dat mensen dat op een gegeven moment niet leuk meer vinden."

"Maar uiteindelijk komt de waarheid wel naar boven hoor, in de verschillende zaken. Wij blijven onze onschuld verdedigen, want in de zaak van Neymar blijven wij ervan overtuigd dat we de zaken juist hebben afgehandeld", aldus Faus, die ook aangaf zich geen zorgen te maken over de toekomst van Barcelona. "De sportieve prestaties van de laatste vijf jaar waren geweldig en met de economische situatie zijn we ook blij."

Heeft Javier Faus gelijk?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties