Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij zullen Jürgen nooit ontslaan, hij heeft veel te veel gepresteerd'

Laatste update:

Borussia haalde uit zeventien wedstrijden maar vijftien punten en moet serieus rekening gaan houden met degradatie, als de resultaten in 2015 niet snel beter worden. Jürgen Klopp, de hoofdtrainer van BVB, hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over een ontslag: zelfs als Borussia niet weet op te krabbelen, behoudt hij zijn baan. Dat beweert Hans-Joachim Watzke, de algemeen directeur van Borussia.

"Wij zullen Jürgen nooit ontslaan", belooft Watzke in BILD. "Hij heeft veel te veel gepresteerd bij deze club. Het zal nooit tot een confrontatie met hem komen." De 47-jarige Klopp heeft zelf aangegeven dat opstappen geen optie is en dat hij Borussia graag terug naar boven wil leiden. De eerste wedstrijd na de winterstop is op 31 januari uit bij Bayer Leverkusen.

-
Denk je dat Jurgen Klopp nog de juiste man is voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
36
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties