Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wij zullen niet dichter bij PSV komen als die spelers vertrekken'

Laatste update:

In potentie beschikt Bosz over een uitstekend elftal, zoals blijkt uit de resultaten van de afgelopen maanden. Vitesse is dankzij een zegetocht opgerukt naar de vijfde plaats en jaagt zelfs nog op plek drie. Het biedt echter weinig garanties voor komend seizoen, weet de coach. Belangrijke krachten als Davy Pröpper, Jan-Arie van der Heijden en Marko Vejinovic gaan de club (waarschijnlijk) verlaten en talenten als Bertrand Traoré en Zakaria Labyad worden gehuurd. Ook zij zullen dus niet blijven.

Het gaat ten koste van de ambities van Bosz en zijn staf, maar de oefenmeester maakt daar geen probleem van. "We weten allemaal dat we door de Financial Fair Play-regels een stap terug moeten doen", zegt hij in Voetbal International. Wel een punt van frustratie is dat hij niet altijd op de hoogte wordt gesteld van aanstaande veranderingen. "Ik wil wel weten waar ik aan toe ben. Ik wil achteraf geen verrassingen."

Dit jaar is hij tijdig ingelicht door de clubleiding en dat stemt Bosz tevreden. Daardoor moeten de verwachtingen voor komend seizoen echter wel worden bijgesteld. "We zullen niet dichter bij PSV komen als de spelers daadwerkelijk vertrekken", zegt hij, om positief af te sluiten. "Ik neem aan dat Memphis Depay en Georginio Wijnaldum ook zullen vertrekken bij PSV. Aan ons om een goed elftal neer te zetten."

Vitesse eindigt dit seizoen...

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
48
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
17

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties